Kom jij ons team versterken?
We zijn op zoek naar een medewerker voor werkzaamheden rondom onze eigen taken. Klik hier.

Adres

Autoschade Herstel C&S Zwolle
George Stephensonstraat 22
8013 NK  Zwolle
tel.: 038 – 465 11 12
fax: 038 – 465 13 08
info@censschadeservice.nl


Openingstijden

Wij staan voor u klaar op:
Maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur
Zaterdag van 09.00 tot 12.00 uur


Schade?

Klik hier voor het downloaden van het
Europese Schadeformulier


Kwalificaties

Focwa
ISO 9001
ANWB

Aangesloten bij
AHGN - www.ahgn.nl 
CSGN - www.csgninfo.nl

 
 

 

Werkwijze

 

NA EEN AANRIJDING EERST MET C&S BELLEN, HET SCHEELT EEN HOOP ZORGEN EN TIJD!!!

Schade aan uw auto is een vervelende aangelegenheid.Nadat u van de schrik bekomen bent, denkt u: WAT NU? WAT MOET IK DOEN? GAAT DIT EEN GAT IN MIJN BANKREKENING SLAAN?

Als u de schade bij ons laat herstellen, bent u verzekerd van een snelle en hoogwaardige klantbehandeling en aanvullend een reparatie. Wij verzorgen de schadeafhandeling van begin tot eind.

Allereerst vragen wij ons af HOE dit probleem het best opgelost kan worden. Er zijn immers altijd meerdere wegen die naar een oplossing leiden. Is de auto alleen WA of vol Casco verzekerd? Is het wel interresant voor u om deze schade te claimen, of gaat u daardoor veel meer premie betalen dan dat de schade aan uw auto groot is? Als de schade voor u niet te claimen is omdat u WA verzekerd bent of omdat u een no-claim verlies heeft dat te groot is, hebben wij een scala aan alternatieven methoden om uw schadelast zo laag mogelijk te houden.
Indien het voor u wel interresant is om de schade te claimen bij uw verzekeraar, helpen wij u bij het invullen van de papieren en bij het eventueel aansprakelijk stellen van de tegenpartij.

Samenvattend: Een stop bij C&S betekend ALLES geregeld, allereerst bruikbare informatie over wat te doen en hoe te handelen, aangifte regelen, verzekering informeren, eventueel vervangend vervoer, een reparatie zoals die bij u en uw auto past, financieel direct met verzekeraar afhandelen en verder alles wat u wenst dat wij voor u doen.

Wij hebben reparatie afspraken met vele verzekeringsmaatschappijen.
klik hier voor het gehele overzicht


© Copyright 2012 | Autoschade Herstel C&S Zwolle

   E-mail de webmaster